Career

Industritekniker til CNC-Fræsning

Bjørntoft Maskinfabrik A/S

er en mellemstor virksomhed som blev grundlagt i 1946 og har adresse i Skovlunde. Vi er en attraktiv arbejdsplads, hvor den gennemsnitlige anciennitet er mere end 10 år. Vi har fokus på medarbejdernes trivsel, udvikling samt uddannelse. Virksomheden er tillige ISO 9001:2015 certificeret.

CNC fræser søges

Kollega søges til en moderne og dynamisk virksomhed der løbende investerer i nye maskiner samt i et godt arbejdsmiljø. Vores dygtige kollegaer i produktionen har brug for flere hænder, så har du mod på at indgå i et team af industriteknikere, hvor det faglige niveau er høj, så send en ansøgning.

Du har svendebrev som maskinarbejder / industritekniker og har opnået erfaring med Fanuc styring samt Edge Cam programmering. Du har erfaring med at CNC fræsning og er vant til at overholde små tolerancer. Foruden at være mødestabil, kan du arbejde selvstændigt samt være fleksibel.   Det er en fordel hvis du kan programmere selvstændigt.

Hvad forventer vi af dig:

  • Du har et højt fagligt niveau og interesse for at lære mere

Vi tilbyder:

Som ansat i virksomheden bliver du en del af et dygtigt team og får derfor også en attraktiv løn med kvalifikationstillæg. Derudover tilbyder vi sundhedsforsikring, frugtordning, arbejdstøj samt arbejdssko. I løbet af året er der også sociale arrangementer.

Du tilbydes også en alsidig arbejdsdag, hvor du kan forvente skiftende samt udfordrende arbejdsopgaver, med produktion fra 1 stk. til mellemstor serie produktion. Du kommer til at rotere mellem forskellige maskiner som arbejdsopgaverne passer.  

  • Altså et godt arbejdsmiljø blandt dygtige kollegaer

Vores CNC afdeling har 2 arbejdshold, hvor der på skift arbejdes fra torsdag til lørdag samt mandag til onsdag. Du har efterfølgende en uge fri.

Hverdage fra 06.00 - 18.30 og lørdag fra 06.00 - 15.30 

 

Bjørntoft Maskinfabrik A/S har 2 produktionshaller, hvor den seneste hal er opført i 2007. Begge produktionshaller er nymalet (2017) og bliver holdt utroligt rene. Vi er en moderne og dynamisk virksomhed der løbende investerer i nye maskiner samt i et godt arbejdsmiljø.

Hvis ovenstående stilling har din interesse, så send venligst en ansøgning mærket "CNC/Fræsning" på mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.