Career

 

Industriteknikere

søges

1 person til CNC Fræsning og 1 person til CNC Drejning

 

Bjørntoft Maskinfabrik A/S, er en mellemstor virksomhed som blev grundlagt i 1946 med adresse i Skovlunde. Virksomheden er ISO 9001:2015 certificeret samt Achilles godkendt.

Vi er en moderne og dynamisk virksomhed med et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet. Vores produktionshaller er nymalede, bliver jævnligt vedligehold samt holdt rydeligt efter 5S princippet. Tillige er der løbende investeringer i nye CNC styret maskiner. 

Bjørntoft Maskinfabrik A/S er en attraktiv arbejdsplads med fokus på medarbejdernes trivsel, udvikling samt uddannelse, hvorfor den gennemsnitlige anciennitet er over 10 år.

 

Vi søger industriteknikere fordi:

Vores dygtige kollegaer i produktionen har brug for flere hænder, så har du mod på at indgå i et team af industriteknikere hvor det faglige niveau er højt, så send os en ansøgning.

Du kommer til at arbejde selvstændigt med programmering, opstilling samt bearbejdning af emner iht. tegninger, men hvor alle i teamet naturligvis hjælper hinanden, når behovet er der.

 

Hvad forventer vi af dig:

Du har svendebrev som maskinarbejder / industritekniker og har opnået erfaring med Fanuc styring samt Edge Cam programmering. Du har erfaring med CNC fræsning eller -drejning og er vant til at overholde små tolerancer. Foruden at være mødestabil, er det et krav at du skal kunne arbejde selvstændigt samt være fleksibel. Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau samt interesse for at lære mere.

 

Hvad tilbyder vi:

Som ansat i virksomheden, bliver du en del af et dygtigt team.

Vi leverer en attraktiv lønpakke med individuelt kvalifikationstillæg. Derudover tilbyder vi sundhedsforsikring, frugtordning, arbejdstøj samt arbejdssko. Der bliver i løbet af året afholdt forskellige events og arrangementer.

Du tilbydes en alsidig arbejdsdag, hvor du kan forvente skiftende samt udfordrende arbejdsopgaver med alt fra et styk til større serie produktion. Du vil i samarbejde med dine kollegaer have rotation mellem vores forskellige maskiner som arbejdsopgaverne passer ind.

 

Arbejdstider:

Vores CNC afdeling er opdelt i to arbejdshold med faste skiftende arbejdstider. Du møder ind på dit skiftehold torsdag til lørdag og derefter mandag til onsdag med efterfølgende en uge fri. Hverdage fra 06:00-18:30 og lørdag fra 06:00-15:30. Har en af ovenstående stillinger din interesse, så send os gerne en ansøgning mærket "CNC/Fræsning eller CNC/Drejning" til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.