CAREER

Industriteknikere til CNC Fræsning / Drejning

Bjørntoft Maskinfabrik A/S, Skovlunde
Er vi din næste arbejdsplads? Måske ja, hvis du kan nikke genkendende til følgende: Du har svendebrev som maskinarbejder / industritekniker. Du har erfaring med at programmere og kan lave dine egne opstillinger i maskinen – og du er naturligvis klar til nye udfordringer!

Vores dygtige kollegaer i produktionen har brug for flere hænder, så har du mod på at indgå i et team af industriteknikere, hvor det faglige niveau er høj, så send en ansøgning. Du kommer til at arbejde selvstændigt, men alle i teamet hjælper naturligvis hinanden, når behovet er der.

Hvad forventer vi af dig:
Det er et plus hvis du har kendskab til Fanu styring samt Edge Cam programmering og hvis ikke skal du være parat til oplæring. Du har enten erfaring med CNC fræsning eller -drejning og er vant til at overholde små tolerancer. Foruden at være mødestabil, kan du arbejde selvstændigt samt være fleksibel.

  • Du har et højt fagligt niveau og interesse for at lære mere
  • Stillingen står ledig, så der er mulighed for at starte hurtigt
 

Vi tilbyder:
Som ansat i virksomheden bliver du en del af et dygtigt team og får derfor også

  • en attraktiv løn med kvalifikationstillæg
  • Sundhedsforsikring
  • Arbejdstøj samt arbejdssko
  • I løbet af året er der også sociale arrangementer
 

Du får en alsidig arbejdsdag med skiftende samt udfordrende arbejdsopgaver, med bearbejdning fra 1 stk. til mellemstor serie produktion. Du kommer til at rotere mellem forskellige maskiner som arbejdsopgaverne passer.

  • Altså et godt arbejdsmiljø blandt dygtige kollegaer
 

Dine arbejdstider bliver: Mandag til torsdag fra 07.00 – 15.30 og fredag fra 07.00 – 12.15 

Bjørntoft Maskinfabrik A/S
har 2 produktionshaller, hvor den seneste hal er opført i 2007. Begge produktionshaller er nymalet (2017) og bliver holdt utrolig rene. Vi er tillige ISO 9001:2015 certificeret. Vi er en moderne og dynamisk virksomhed der løbende investerer i nye maskiner samt i et godt arbejdsmiljø.

Hvis ovenstående stilling har din interesse, så send venligst en ansøgning mærket “CNC/Fræsning eller CNC/Drejning” på mail til bm@bjorntoft.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Contact us